Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent
Søren Egge Rasmussen
 svarer 
Jacob Jensen

Hvornår forventer ministeren, at den faglige vurdering, som han har bestilt hos DTU Aqua af, om den mangelfulde kontrol af motorkraft har haft negative konsekvenser for havmiljøet, er færdig?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Miljø- og Fødevareudvalget, Spørgsmål 1023

Hvornår forventer ministeren, at den faglige vurdering, som han har bestilt hos DTU Aqua af, om den mangelfulde kontrol af motorkraft har haft negative konsekvenser for havmiljøet, er færdig, og vil ministeren oversende vurderingen til udvalget?

Svar fra tirsdag den 27. august 2024

Jeg har bedt DTU Aqua om en faglig vurdering af, om den mangelfulde kontrol af motorkraft har haft negative konsekvenser for havmiljøet. Den faglige vurdering forventes oversendt til ministeriet inden udgangen af august 2024. Den vil blive oversendt til udvalget umiddelbart herefter.

Jacob Jensen •

www.fvm.dk

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024