Velfærdsministeriet udbyder nye sociale puljer

PULJER: Sommerferiehjælp til udsatte familier og nye tilbud til unge, enlige og sårbare mødre er begge områder, som nye puljer fra Velfærdsministeriet støtter.
Kasper Frandsen
To nye puljer under satspuljemidlerne fra 2008 udbydes nu af Velfærdsministeriet. Med puljerne sættes der fokus på sommerferiehjælp til udsatte familier og etablering af kollegier og
Dokumentation

Pulje til sommerferiehjælp med efterfølgende opfølgning § 15.75.10.72

Formål: at yde støtte til, at foreninger kan iværksætte aktiviteter for udsatte familieri forbindelse med deres ferieophold, så de kan få hjælp til de problemer, som præger deres hverdag.

Puljen skal anvendes til aktiviteter med et fremadrettet perspektiv, dvs. ferieophold og opfølgende aktiviteter som kan hjælpe familierne ud af den udsatte situation, de befinder sig i. Eftersom disse familier ofte har forskellige og sammensatte problemer, kan der være tale om indsatser af meget forskellig karakter.

Pulje til etablering af kollegier om ambulante tilbud til unge, enlige og sårbare mødre § 15.75.11.20

Formål: I forbindelsen med udmøntningen af satspuljemidlerne for 2008 er der afsat 50,4 mio. kr. til en pulje til etablering af kollegier og ambulante tilbud til unge, enlige og sårbare mødre. Puljens formål er at støtte unge, enlige og sårbare mødre i at gennemføre en uddannelse og opnå fast tilknytning til arbejdsmarkedet.

Både kommuner og private kan søge om midler i puljen, dog kræver kollegieprojekterne, at private samarbejder med kommunen. Ansøgere til ambulante tilbud er kommuner, organisationer, selvejende institutioner eller foreninger - evt. i fællesskab.


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024