KL: Glædeligt, at VISO fungerer

NYHED: Formanden for KL's social- og sundhedsudvalg, Tove Larsen (S), er glad for, at VISO efter en svær start nu bliver benyttet.
Tove Larsen er glad for, at kommunerne nu omsider benytter VISO.
Tove Larsen er glad for, at kommunerne nu omsider benytter VISO.
Anders Agner Pedersen

Vi er glade for, at der omsider er kommet gang i VISO.

Tove Larsen
Formand for KL's social- og sundhedsudvalg
Formanden for KL's social- og sundhedsudvalg, Tove Larsen (S), udtrykker stor tilfredshed med, at det ellers så kritiserede VISO nu omsider bliver benyttet af kommunerne.

"Vi er glade for, at der omsider er kommet gang i VISO. Jeg tror ikke, at det hele er i orden endnu, men de nye tal her tyder da på, at der er fremskridt," siger Tove Larsen med henvisning til de nye tal fra Velfærdsministeriet, som viser, at 97 ud af landets 98 kommuner i dag gør brug af VISO.

Nu, hvor den svære fødsel er overstået, er det ifølge Tove Larsen tid til at opdrage VISO, så det finder sit naturlige leje.

"Der, hvor jeg har min skepsis, er, at de ikke skal overtage hele ekspertrollen. Vi er jo nødt til at have vores egne daglige folk, der kan klare tingene," understreger Tove Larsen.

Ud over at være formand for KL's social- og sundhedsudvalg, er Tove Larsen også borgmester i Aabenraa Kommune. Og også her er VISO nu kommet ud over rampen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024