Prisvindere arbejder for børns madvaner
Generation Food Award 2018 har uddelt priser i seks kategorier til initiativer, der har fokus på fællesskab, madspild og læring.
![Julie Arnfred Bojesen](https://www.altinget.dk/cdn-cgi/image/q=80,fit=crop,w=64/https://legacy.altinget.dk/images/Writers/5005-julie-arnfred-bojesen-2-48.jpg)
Julie Arnfred Bojesen
ProjektassistentSeks madinitiativer har netop vundet priser til Generation Food Award 2018 for deres ekstraordinære indsatser for at sikre børns gode madvaner.
Der blev uddelt priser i seks kategorier, der hylder initiativer for fællesskab, nedbringelse af madspild og læring.
Arla og Copenhagen Cooking & Food Festival står bag prisuddelingen.
Vindere af Generation Food Award 2018:
"Good for you – Fun for you": FødevareBankens Morgenmadsklubber
"Enjoy together – mere fællesskab og nærvær": Danmark Spiser Sammen
"Mindre Madspild": FødevareBankens Morgenmadsklubber
"Bedste digitale initiativ": GoCook
"Bedste læring": Madskoler
"Årets Økologiske Lancering": Hanegal