Julesamtale med Jens Henrik Thulesen Dahl

JULEKALENDER: Altinget.dk interviewer hver dag en politiker frem mod jul. Imellem er DFs forsknings- og forebyggelsesordfører.
Foto: Pernille Møller/Altinget.dk
Pernille Diana Castle Møller

Da forskning er afgørende for vores fremtid og fremtidige muligheder, så er et af mine politiske mål at få det område til at fungere så godt som muligt. Lige nu handler det meget om at få ledelserne på universiteterne til at fungere. Kvalitet på universiteterne og medarbejdernes trivsel hænger jo sammen med god forskning og god undervisning.

Jens Henrik Thulesen Dahl (DF)
MF, forsknings- og forebyggelsesordfører
Fakta

Jens Henrik Thulesen Dahl er 51 år og uddannet civilingenør fra Aalborg Universitet. Han har været medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti siden 2011 og er forsknings- og forebyggelsesordfører. Derudover er Jens Henrik Thulesen Dahl medlem af Folketingets Beskæftigelsesudvalg, Klima-, Energi- og Bygningsudvalg, Sundheds- og forbyggelsesudvalg samt Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.


Kilde: ft.dk

Hvorfor gik du ind i politik?

Det gjorde jeg vel, fordi jeg mente, at jeg kunne gøre en forskel. Interessen startede, da jeg arbejdede i Aarhus Kommune. Her konstaterede jeg, at der var mange ting, der kunne gøres bedre. Men det, der sker ude i kommunerne, bliver jo styret fra Folketinget, så jeg greb chancen, da muligheden for at stille op som kandidat til Folketinget dukkede op.

Hvad er dit vigtigste politiske mål?

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024