Marlene Harpsøe
spørger
Mette Kierkgaard

Vil ministeren redegøre for, om Danske Ældreråd kan overleve, når midlerne til kommunerne ikke er øremærkede til Danske Ældreråd?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Ældreudvalget, Spørgsmål 3

Vil ministeren redegøre for, om ministeren er sikker på, at Danske Ældreråd kan overleve, når midlerne til kommunerne ikke er øremærkede til Danske Ældreråd? Der henvises til artiklen ”Ministerens opsigtsvækkende kovending: Dropper besparelser på ældreområdet i sidste øjeblik”, bragt i Avisen Danmark den 11. oktober 2024, hvoraf det fremgår, at ældreministeren alligevel ikke vil spare på Danske Ældreråd, men i stedet vil kanalisere midlerne over i kommunernes bloktilskud, hvorefter kommunerne så kan videresende pengene til Danske Ældreråd.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024