150 mio. til hjerneskadepatienter

ØKONOMI: Sundhedsministeriet har udmøntet 150 mio. kr. til forbedring af kommunernes genoptrænings- og rehabiliteringsindsats til patienter, der har haft hjerneskade.
Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse har bevilget penge til samtlige de 95 kommuner, der har søgt om midler til at styrke genoptrænings- og rehabiliteringsindsatsen for patienter, der har haft hjerneskade og efterfølgende alvorlige sygdomsforløb. I alt fordeles der 150 mio. kr. til denne indsats.

Sundhedsminister Astrid Krag (SF) forventer dermed en styrket indsats over for patientgruppen:

"Med øget fokus på koordination og kvalitet i tilrettelæggelse og udførelse af indsatsen og gennem styrkelse af de faglige kompetencer i samarbejde med de særlige hjerneskadetilbud sikres hjerneskadepatienterne og deres pårørende dermed den nødvendige, rettidige og rigtige hjælp."

Ministeren glæder sig over kommunernes samarbejde omkring tilbud til hjerneskadepatienter og over, at næsten alle kommunerne har søgt og fået midler fra puljen.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024