Pressemeddelelse: Danske fødevarer er skyld i færre salmonellainfektioner

Dokumentation
Fødevareinstituttet DTU har netop udsendt denne pressemeddelelse: Danske fødevarer er skyld i færre salmonellainfektioner Set over en ti års periode er antallet af danskere, der bliver syge af salmonella, faldet markant. I 2006 var der også betydeligt færre, som blev syge af salmonella fra danske fødevarer sammenlignet med 2005. Det fremgår af den årlige rapport om forekomst og udvikling i zoonoser i Danmark fra Zoonosecenteret, Fødevareinstituttet DTU. Zoonoser er sygdomme, der kan smitte fra dyr til mennesker, ofte gennem fødevarer. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12968&PID=86105&NewsID=1688 Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om fødevaresikkerhed eller pressemeddelelser fra Fødevareinstituttet DTU. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024