28. februar 2008 kl. 09.37
Pressemeddelelse: Visse antioxidanter kan reducere akrylamid i mad
Dokumentation
Pressemeddelelse fra DTU Fødevareinstituttet:
Visse antioxidanter kan reducere akrylamid i mad
Forsøg med tilsætning af rosmarin og flavonoiderne epicatechin og epigallocatechin gallate viser, at disse antioxidanter kan reducere dannelsen af akrylamid i fødevarer. Forskningssamarbejde mellem Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet og fem fødevareproducenter peger på flere muligheder for at mindske akrylamidindholdet i mad.
http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12968&PID=86105&NewsID=1759
Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om fødevaresikkerhed eller pressemeddelelser fra DTU Fødevareinstituttet.
Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.
Sundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her