Pressemeddelelse: Havregryn er sundt - ikke kræftfremkaldende

Dokumentation
Pressemeddelelse fra DTU Fødevareinstituttet: Havregryn er sundt - ikke kræftfremkaldende Indholdet af akrylamid i havregryn er ubetydeligt sammenlignet med andre fødevarer, og der er ingen kræftrisiko forbundet med at spise havregryn. Tværtimod er havregryn et sundt morgenmadsprodukt med store ernæringsmæssige fordele. Det viser DTU Fødevareinstituttets forskningsbaserede arbejde inden for fødevarekemi, toksikologi og ernæring. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12968&PID=86105&NewsID=1779 Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på pressemeddelelser eller elektroniske nyheder om ernæring eller fødevaresikkerhed fra DTU Fødevareinstituttet. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024