4. april 2008 kl. 10.30
Pressemeddelelse: Havregryn er sundt - ikke kræftfremkaldende
Dokumentation
Pressemeddelelse fra DTU Fødevareinstituttet:
Havregryn er sundt - ikke kræftfremkaldende
Indholdet af akrylamid i havregryn er ubetydeligt sammenlignet med andre fødevarer, og der er ingen kræftrisiko forbundet med at spise havregryn. Tværtimod er havregryn et sundt morgenmadsprodukt med store ernæringsmæssige fordele. Det viser DTU Fødevareinstituttets forskningsbaserede arbejde inden for fødevarekemi, toksikologi og ernæring.
http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12968&PID=86105&NewsID=1779
Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på pressemeddelelser eller elektroniske nyheder om ernæring eller fødevaresikkerhed fra DTU Fødevareinstituttet.
Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen