Aalborg ansætter chef til nyt sundhedsforskningscenter

Tine Curtis skal være forskningschef for Aalborg Kommunes nye “Center for anvendt Kommunal Sundhedsforskning”. Hun fortsætter i sin nuværende stilling som leder af KL´s Center for Forebyggelse i praksis.

Morten Hauge Larsen

Aalborg Kommune har sat 48-årige Tine Curtis i front for deres satsning på et nyt center for sundhedsforskning. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse. 

Der er afsat tre millioner kroner til opbygningen af centeret, som har til formål at skabe og udbrede viden omkring de sundhedsmæssige udfordringer i kommunen. 

Tine Curtis får en væsentlig rolle som forskningschef for centeret, hvor hun kommer til at trække på sin uddannelsesbaggrund som mag.art i kultursociologi og ph.d. i sundhedsvidenskab fra Københavns Universitet. Den nye forskningschef fungerer også som adjungeret professor på Syddansk Universitet. Hun har tidligere været forskningsleder på Statens Institut for Folkesundhed og leder af Center for Interventionsforskning. 

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024