Denne uge på Sundhed (3)

DET SKER: Denne uge holder KL konference om kommunernes rolle i sundhedsvæsnet. Danske Regioner og Dansk Erhverv inviterer til konference om sygehusbyggerierne.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]
Ministeren
Tirsdag skal sundhedsministeren tale ved KL's konference: Kommunernes rolle i sundhedsvæsnet - nu og om 5 år. Her vil fokus være på de aktuelle og fremtidige udfordringer på det kommunale sundhedsområde. Det foregår på Hotel Nyborg Strand.

Torsdag 19. januar skal sundhedsministeren deltage og tale ved åbningskonferencen for det europæiske år for aktiv aldring i Bella Centret. Her er fokus på det aldrende EU og de udfordringer og muligheder, der venter. Konferencen er tilrettelagt af Beskæftigelsesministeriet, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse og Socialministeriet.

Folketinget
Tirsdag 17. januar er der møde i Folketingets Sundhedsudvalg. På dagsordenen er modtagelse af tre deputationer. Det gælder EHS-foreningen, Landsforeningen for Spiseforstyrrelser og De Offentlige Tandlæger. Derudover er der gennemgang af to lovforslag ang. tilskud til tandbehandling og transplantation.

Høringer
Mandag 16. januar er der høringsfrist for udkast til ændring af tandplejebekendtgørelsen, ang. tilskud til tandbehandling til personer med medfødte sjældne sygdomme samt § 9, stk. 1 vedrørende omsorgstandpleje.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024