Få styr på den alternative medicin

75 pct. af alle danskere bruger alternativ medicin, men sjældent den rigtige. Derfor har Gigtforeningen nu lavet en oversigt over, hvad der har en dokumenteret virkning.
Kristian Lund Pedersen

Undersøgelsen viste klart, at danskerne ønsker alternative behandlinger. Derfor er det vores pligt at sikre, at de så også ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Lene Witte
Direktør for Gigtforeningen
Gigtforeningen følger nu op på det netop vedtagne lovforslag, som skal skabe klarhed over alternative behandlere og deres praksis.

Folketingete vedtog med et bredt flertal, at foreninger for alternative behandlere fra den 1. juni 2004 kan søge om godkendelse til at registrere de medlemmer, der ønsker det og udfylder visse uddannelsesmæssige krav.

Nu er turen så kommet til den alternative medicin.

Undersøgelser viser, at over halvdelen af danskerne spilder tid og penge på alternativ medicin, fordi de er for dårligt informeret. 75 pct. af alle danskere bruger alternativ medicin, men sjældent den rigtige.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024