Gigtforeningen får ny kommunikationschef

Rasmus Helveg Petersen, 38, skal i sin nye stilling i Gigtforeningen informere om en sygdom, der berører 700.000 danskere.
Nu har Rasmus Helveg Petersen skiftet rådgivningsarbejde for Rostra PR, ud med posten som kommunikationschef hos Gigtforeningen.
Nu har Rasmus Helveg Petersen skiftet rådgivningsarbejde for Rostra PR, ud med posten som kommunikationschef hos Gigtforeningen.
Marie Louise Gørvild

Han er journalist, uddannet fra Berlingske Tidende, og har dækket Christiansborg for Information og Jyllands-Posten. I syv år var han strategirådgiver hos Folkekirkens Nødhjælp, og arbejdede blandt andet med at sælge geder til julegaver i "giv-en-ged-kampagnen".

Nu har Rasmus Helveg Petersen skiftet rådgivningsarbejde for Rostra PR, ud med posten som kommunikationschef hos Gigtforeningen.

Her skal Rasmus Helveg Petersen i første omgang være med til at iværksætte en kampagne for bedre emballage, som er til at åbne for forbrugerne. En specifik sag der er af stor betydning for gigtpatienterne, siger han.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024