Haarder skærper indsatsen mod doping

ANTIDOPING: En bevilling på 1,2 millioner kroner fra kulturminister Bertel Haarder (V) til Anti Doping Danmark skal styrke forebyggelsen på ungdomsuddannelserne og indsatsen i landets motionscentre.

Indsatsen mod doping skal styrkes i landets motions- og fitnesscentre.
Indsatsen mod doping skal styrkes i landets motions- og fitnesscentre.
Erik Bjørn Møller

Med et skud doping i armen som ung, risikerer man at skyde sig selv i foden som ældre.

Bertel Haarder (V)
Kulturminister

"Med et skud doping i armen som ung risikerer man at skyde sig selv i foden som ældre," lyder det fra kulturminister Bertel Haarder som akkompagnement til en ny bevilling på 1,2 millioner kroner til kampen mod doping i Anti Doping Danmark.

Kulturministeren bevilger nemlig 550.000 kroner til Anti Doping Danmark for at styrke den målrettede antidopingindsats med oplysning og forebyggelse på ungdomsuddannelserne. Desuden støttes Anti Doping Danmarks indsats i motions- og fitnesscentre med 670.000 kr.

Netop fordi "man risikerer at skyde sig selv i foden som ældre" er det vigtigt, at der sættes tidligt ind med forebyggelse og oplysning, understreger kulturministeren i en pressemeddelelse fra Kulturministeriet.

Tilfreds minister
"Med pengene får Anti Doping Danmark endnu bedre forudsætninger for at få fat de unge, præcis hvor de er. Samtidig styrker vi selve indsatsen i centrene ved at effektivisere og professionalisere Anti Doping Danmarks arbejde yderligere. Det er jeg meget tilfreds med," siger Bertel Haarder.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024