K-afhopper vred over sygehuse

PARTISKIFTE: Per Ørum Jørgensen, forlader De Konservative, især på grund af regeringens sygehusplaner. Efter sommerferien vil han ikke garantere, at han ikke går imod regeringen på området.
Per Ørum Jørgensen forlader De Konservative for at blive løsgænger.
Per Ørum Jørgensen forlader De Konservative for at blive løsgænger.Foto: Konservative.dk

Den konservative miljøordfører, Per Ørum Jørgensen, har valgt at forlade De Konservative for at blive løsgænger i Folketinget. Han afviser, at skiftet har forbindelse til regeringens klima- og miljøpolitik.

Han vil nu undersøge mulighederne for at fortsætte sin politiske karriere andetsteds.
"Jeg vil i løbet af de kommende uger undersøge, hvilke muligheder der eventuelt kunne være for fortsat at have en politisk løbebane. Der er mange spændende muligheder, og som nævnt har jeg ingen konkrete planer. Jeg vil undersøge, hvor jeg personligt kan få den bedst mulige platform til at skabe resultater for det område jeg repræsenterer - nemlig Vestjylland," sagde han på et pressemøde onsdag.

Han gjorde det ligeledes klart, at han på nuværende tidspunkt ikke vil afskrive at opstille for Fælleslisten, der har problematikken omkring udkants-Danmark som en af deres mærkesager.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024