Mød Altinget | Sundheds nye debatpanel

Fire nye debattører står klar til at sætte deres aftryk på sundhedsdebatten på Altinget.dk. Denne gang består debatpanelet af aktører fra branche- og patientforeningerne samt forsknings- og hospitalsverdenen.
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

Altinget | Sundheds nye debatpanel består af fire debattører med forskellig viden og tilgang til sundhedsområdet. I de kommende måneder vil de på skift levere skarpe og nuancerede indspark til sundhedsdebatten.

<img align="left" src="@nyimg=12510@" />Naomi Pagh Abudi, sekretariatschef i BPK
Naomi Pagh Abudi er sekretariatschef i BPK, der er en brancheforening for privathospitaler og privatklinikker i Danmark. Brancheforeningen er en del af Dansk Erhverv og arbejder for at forbedre rammevilkårene for medlemmerne og for den private sygehussektor i Danmark. Desuden repræsenterer brancheforeningen sektorens politiske synspunkter og holdninger i den aktuelle samfundsdebat. Som sekretariatschef varetager Naomi Pagh Abudi primært politiske opgaver og er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde stakeholder-relationer.

<img align="left" src="@nyimg=12514@" />Torben Mogensen, vicedirektør på Hvidovre Hospital
Dr.med. Torben Mogensen er vicedirektør på Hvidovre Hospital, hvor han indgår i Hospitalsdirektionen. Hvidovre og Amager Hospital er fusioneret 1. januar 2012 og har en fælles direktion for begge hospitaler. Hospitalsdirektionen har det overordnede ansvar for hospitalets drift, behandling og pleje. Torben Mogensen, der er speciallæge i anæstesiologi, er en flittig brugt debattør i mediernes dækning af sundhedsområdet. Blandt andet omkring prioritering har Torben Mogensen har klare holdninger.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024