Ny vicedirektør i Region Midtjylland

Region Midtjylland får Rikke Skou Jensen som ny konstitueret vicedirektør og ansvarlig for Sundhedsplanlægning i Region Midtjylland. Hun kommer fra en stilling som administrationschef i Hospitalsenhed Midt. 

Morten Hauge Larsen

1. november tiltræder Rikke Skou Jensen som konstitueret vicedirektør og ansvarlig for Sundhedsplanlægning i Region Midtjylland. Det oplyser regionen på sin hjemmeside. 

Hun afløser Christian Boel, der er er blevet koncerndirektør med ansvar for psykiatri, det specialiserede socialområde, Nære Sundhedstilbud, samarbejdet med praksissektoren, Folkesundhed og Kvalitet samt Koncern HR.

45-årige Rikke Skou Jensen er uddannet cand.scient.pol., ph.d. Hun har tidligere arbejdet som kontorchef i Viborgs afdeling for Hospitalsplanlægning. I 2010 blev hun økonomi- og planlægningschef for Regionshospitalet Silkeborg. I forbindelse med fusionen af regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive i 2011 fik hun titlen som administrationschef for den samlede enhed, Hospitalsenhed Midt.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024