Nyt debatpanel - foråret står i reformernes tegn

NYHED: Altinget | Sundhed præsenterer et nyt debatpanel. Der er lagt op til forandringer i det danske sundhedsvæsen, og det vil de nye debattører helt sikkert have en kommentar til.
Maria Dalby
Kvalitetsreform, ny sygehusstruktur og en månedsbehandlingsfrist - for blot at nævne et par emner, som det nye debatpanel på Altinget | Sundhed helt sikkert vil tage op.

Den politiske debat omkring sundhed har længe drejet sig om ventetider, men nu forsøger ikke mindst regeringen med deres kvalitetsreform at få fokus over på indholdet af den behandling, som de danske patienter modtager på landets sygehuse. Samtidig taler både KL, Kræftens Bekæmpelse og Dansk Sygeplejeråd om mere forebyggelse. En forebyggelse, som indtil videre ikke er prioriteret højt på det danske sundhedsbudget.

Altinget | Sundhed har givet ordet til Birgitte Josefsen (V), medlem af Folketingets Sundhedsudvalg, Jens Winther Jensen, formand for Lægeforeningen, Jan Kruse Hansen, formand for IGL, Steffen Bager, formand for Pharmadanmark og ikke mindst formand for Danske Regioner Bent Hansen.

Birgitte Josefsen er Venstres forebyggelses- og psykiatriordfører og medlem af Sundhedsudvalget. Hun er uddannet sygeplejerske. Men hendes politiske karriere begyndte i 1994, hvor hun blev valgt ind i Nordjyllands Amtsråd. I 1998 blev hun valgt ind i Brønderslev byråd. Hun blev i 2005 valgt ind i Folketinget.  

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024