Operationer aflyses ikke på grund af julen

Løkke afviser, at sygehuse aflyser operationer på grund af julen. Aflysning er klart utilfredsstillende for patienter, men patienter med livstruende sygdomme har førsteprioritet.
Sandra Schwartz

Jeg har stor forståelse for, at det opleves utilfredsstillende for en patient at få udsat en planlagt operation, men er enig med sygehuset i, at patienter med livstruende kræftsygdomme må prioriteres højere

Lars Løkke Rasmussen (V)
Sundhedsminister
Julen har intet at gøre med aflysning af operationer. Det understreger Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Aflysning af operationer er utilfredsstillende, men patienter med livstruende sygdomme har førsteprioritet, siger Løkke.

Hvidovre Hospital lovede i forbindelse med stomi-operation i starten af august, at hele forløbet maksimalt ville vare tre måneder. På trods af dette blev den fastlagte operationsdato rykket fra den 15. december 2003 til den 6. januar 2004.

Formand for Sundhedsudvalget Birthe Skaarup (DF) undrer sig:

"Det er uacceptabelt, at Hvidovre Hospital skriftligt stiller patienten en operation i udsigt, for siden at udsætte den".

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024