Pakkeforløb på kræftområdet til revision

KORT NYT: Pakkeforløbene på kræftområdet skal revideres, og det sundhedsfaglige og organisatoriske indhold skal opdateres, skriver Sundhedsstyrelsen.
For cirka tre år siden blev de første pakkeforløb på kræftområdet indført, og nu skal forløbene evalueres og revideres. Erfaringer og inspiration fra de enkelte pakkeforløb skal udbredes til andre pakkeforløb, så patienterne sikres kortere ventetider og hurtigere udredning og behandling, skriver Sundhedsstyrelsen.

De organisationer, som tidligere har været med til at udarbejde pakkeforløbene bliver bedt om at indstille, hvem de vil have med i arbejdsgrupperne som skal foretage evalueringen. Arbejdsgrupperne bag de 34 pakkeforløb for kræft vil alle få evalueringsskemaer og blive bedt om at pege på, hvor der er behov for revision inden for deres konkrete pakkeforløb.

Opdateringen skal også omfatte de nye beskrivelser, som Sundhedsstyrelsen i øjeblikket arbejder med inden for områderne palliation og rehabilitering, så de kan kobles til pakkeforløbene.

Sundhedsstyrelsen forventer, at arbejdet med at revidere pakkeforløbene vil være afsluttet inden udgangen af 2011.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024