Sidste forberedelser inden valget

Socialdemokraternes kongres i Aalborg handlede i praksis kun om en ting: At vinde næste valg. Partiet har trykt valgplakaterne, men der er et udbredt håb om, at Fogh venter lidt med at trykke på knappen
Mette Dyrskjøt
AALBORG: Socialdemokraternes formand, Mogens Lykketoft, vil kun blive målt på en ting – kan han levere varen i form af en valgsejr ved næste folketingsvalg. Både formanden og resten af partiet rustede sig til store brag på partiets fire dage lange kongres i Aalborg.

Mogens Lykketoft lagde ud med en beretning, der fortrinsvis handlede om, hvordan Socialdemokraterne vinder valget. Med hans egne ord leverede han en vejledning til valgkampen.

"Det er jo ikke sådan en spontan tale, som man egentlig helst ville holde. Det er et statement, som skal være vejledende for den videre valgkamp," siger Mogens Lykketoft til Altinget.


S-formand Mogens Lykketoft, folketingsmedlem Jacob Buksti og politisk ordfører Frank Jensen på kongressen i Aalborg (foto: Altinget.dk).

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024