Tandfix.dk - kampagne til unge

KORT NYT: Tandlægeforeningen henvender sig til unge på 18-25 år med en kampagne, der skal fortælle de unge, at det kan betale sig at gå til tandlæge.

Mange unge går ikke regelmæssigt til tandlæge. Kampagnen Tandfix.dk skal fortælle de unge, at det kan have store konsekvenser at droppe tandlægebesøget, og at det faktisk bedre kan betale sig at gå regelmæssigt til tandlæge end at lade være. 

Kampagnen er onlinebaseret og tager udgangspunkt i websitet Tandfix.dk samt Facebook. Udgangspunktet er humor og ironi - og ingen løftede pegefingre.

"Vores ønske er at gå i dialog med de unge og tage udgangspunkt i deres livssituation uden at tale ned til dem. Vi ved, at mange unge synes, at de regelmæssige tandlægebesøg ikke er så nødvendige, fordi de ikke har nogen problemer med deres tænder og tandkød lige her og nu. Men som meget andet, så viser konsekvenserne sig ofte først senere i livet," udtaler Tandlægeforeningens formand, Susanne Andersen i en pressemeddelelse. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024