1.maj-kritik af regeringen

Regeringens passivitet overfor den stigende arbejdsløshed i Danmark var hovedemnet ved Socialdemokraternes og venstrefløjens 1. maj møder landet over.
Tina Møller
"At bekæmpe arbejdsløshed er at bekæmpe ulighed og bane vej for at kunne handle og vælge. Det er ubehageligt igen at se arbejdsløsheden stikke sit grimme ansigt frem", siger Socialdemokraternes formand, Mogens Lykketoft. Han åbnede tidligt sin 1. maj turné i Hedehusene ved Roskilde.

"Socialdemokraterne vil aldrig slappe af i kampen for, at alle der vil, også kan få et arbejde. Men det kræver nye løsninger - og det kræver en ny regering", siger Socialdemokraternes formand, Mogens Lykketoft.

Mogens Lykketoft fik støtte til sit angreb på regeringen fra partikollegaen Frank Jensen, der mener, at regeringen lader de ledige i stikken.

SFs formand Holger K. Nielsen kom også ind på den den stigende arbejdsløshed i Danmark, da han sluttede talerækken af på den store scene i Fælledparken.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024