17 lovforslag fra Flemming Hansen

DOKUMENTATION: Ud af godt 190 lovforslag fra regeringen til det nye folketingsår, er elleve af dem fra transportministeren.

Se her de elleve lovforslag som transportministeren fremsætter i det kommende folketingsår. Her er ikke medtaget forslag, som hører til energiområdet.  

Ændring af lov om luftfart (Lufthavnstakster, tilsyn, forsikring, tavshedspligt, lønindeholdelse for manglende betaling og internationale vedtagelser på engelsk m.v.) (Okt I)
Formålet med lovforslaget er at modernisere og præcisere retsgrundlaget for lufthavnenes opkrævning af betaling hos luftfartsselskaberne for benyttelse af lufthavnene (lufthavnstakster). Forslaget indeholder desuden nogle mindre justeringer bl.a. som følge af EU-regler på området.

Ændring af lov om taxikørsel m.v. (Etablering af kommunale fællesskaber) (Okt I)
Forslaget indebærer, at kommunerne får adgang til at oprette fælles forvaltningsmyndigheder – kommunale fællesskaber – der skal varetage administrationen af taxilovgivningen i de pågældende kommuner.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024