Nyhedsbrev fra Aalborg Lufthavn

Dokumentation

Nyhedsbrev, d. 25-09-2006
Hej altinget.dk,

Sterling-succes i Aalborg

Clara på otte år sendte første Sterling-fly til Malága

- Det går rigtig godt. Vi har siden starten i mandags haft flere fyldte fly på ruterne til København og London, og vi leder efter et større fly til Malága-ruten.

Det sagde en glad Stefan Vilner, kommerciel direktør i Sterling, da første Sterling-fly til Malága lørdag dem 23. september blev sendt af sted med fuld musik fra Aalborg Lufthavn. Der var fuld hus, 126 passagerer, og Sterling håber snart at kunne tilbyde et større fly med 148 eller 189 sæder.

Der er afgang til Malága hver lørdag, men der er allerede udsolgt resten af måneden med mindre det lykkes at frigøre et større fly.

Mange nye flyrejsende

- På Aalborg-København ruten ser det ud til at vi får mange nye rejsende, som tidligere kørte i bil, rejste med tog eller blev hjemme, fordi det var for dyrt at flyve, siger Stefan Vilner. Derfor tror jeg der er plads til både Sterling, SAS og Cimber på ruten. Vi har ingen interesse i at gøre livet surt for SAS, som er rigtig god til at sende nordjyderne ud i verden via København, mens vores styrke er lavpristilbud mellem Aalborg og København.

Stefan Vilner tilføjer, at lige så mange københavnere som nordjyder benytter Sterlings fly.

Der flyves tre dobbeltture mellem Aalborg og København på hverdage, mens der er en enkelt afgang til London alle dage undtagen lørdag, hvor turen går til Malága.

Sterling har stadig introduktionstilbud fra 260 kr. for en enkeltbillet til København og fra 220 kr. til London.

Til turistmesse i Malaga

Sterling-direktør Stefan Vilners datter Clara på otte år klippede den røde silkesnor i afgangshallen i Aalborg Lufthavn inden den første afgang til Malága. Far og datter fløj med til Malága, hvor Stefan Vilner skal deltage i en feriemesse i den sydspanske by.

Her vil Sterling og nordjyske turistfolk forsøge at sælge Nordjylland som turistmål for Malágas 500.000 indbyggere og andre spanier.

www-sterling.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, da du har tilmeldt dig denne service på http://www.aal.dk. Ønsker du ikke længere at være tilmeldt Aalborg Lufthavn a.m.b.a s nyhedsservice, så send venligst en email til [email protected], eller klik dig ind på http://www.aal.dk og indtast din email-adresse samt sæt markering i feltet "Frameld".

Bemærk: Dette nyhedsbrev kan ikke besvares. Deres henvendelse ved at besvare dette nyhedsbrev vil derfor ikke blive læst.


Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Transport

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024