Samira Nawa
spørger
Lars Aagaard Møller

Har Energinet mandat til, at Energinet kan konkludere og forfølge resultaterne fra markedsundersøgelsen af efterspørgslen på britinfrastruktur i Danmark?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget, Spørgsmål 470

På baggrund af anden delaftale om brintinfrastruktur, har Energinet gennemført en markedsundersøgelse af efterspørgslen på britinfrastruktur i Danmark. Energinet oplyser i »Information Package 1« af juni 2024 på energinet.dk, at resultaterne fra trin 1 markedsundersøgelsen allerede er overleveret til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og Energistyrelsen. Vil ministeren i henhold til anden delaftale om brintinfrastruktur give mandat til, at Energinet nu kan konkludere og forfølge resultaterne fra markedsundersøgelsen?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024