Altinget introducerer jobannoncer

ANNONCE: Altinget.dk tilbyder nu indrykning af jobannoncer, som meget præcist kan ramme en bestemt målgruppe.

Annoncerne publiceres med overskrift på forsiden af den ønskede portal og i det tilhørende nyhedsbrev, hvortil der er link til fuld tekst og logo på en underside. Annoncerne vises i op til en måned for 5.000 kr. ex. moms. Abonnenter får 25 % rabat.

Ved at annoncere ledige stillinger på Altinget opnås direkte eksponering over for en snæver og udsøgt målgruppe. Altinget læses af professionelle inden for en række sektorer - almen politik, finans, fødevarer, integration, miljø, sundhed og transport. Læsergruppen er embedsmænd i stat/regioner/kommuner, organisationsfolk, informationsansvarlige i større virksomheder, politikere og mediefolk.

Annoncerne skal have et tilhørsforhold til den portal, de vises på, og befinde sig i feltet mellem faglige, politiske og kommunikative stillinger. Annoncerne kan publiceres fra dag til dag ved henvendelse til [email protected] eller direkte til salgschef Mette Rosendahl på tlf. 33 34 35 41.

Altinget vil fortsat som overordnet princip være uden de mere kommercielle annoncer, men vi vurderer, at vores læsere kan have glæde af den information, der ligger i jobannoncer, som er specifikt rettet mod den sektor, de selv opererer i.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024