Udvalget
spørger
Thomas Danielsen

Hvor mange kontroltjek har der været af partybussernes partikelfiltre og hvor mange har fået en bøde på grund af overtrædelse af regler om partikelfiltre i miljøzoner?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Transportudvalget, Spørgsmål 22

Vil ministeren redegøre for, hvor mange kontroltjek der har været af partybussernes partikelfiltre, og hvor mange der har fået en bøde på grund af overtrædelse af regler om partikelfiltre i miljøzoner, jf. artiklen ”Vi gik på partikeljagt bag partybusserne – pro­fessor chokeret over resultatet” bragt af TV 2 Kosmopol den 3. september 2024, hvor civilingeniør Mads Aarup bl.a. udtaler ”Nogle af de her busser kan umuligt have et lovligt partikelfilter" på baggrund af målinger, der viser partybusser, der udleder 67 gange så mange ultrafine partikler pr kubikmeter som en gammel dieselbus?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024