Karina Lorentzen Dehnhardt
spørger
Thomas Danielsen

Er det rimeligt, at mindre færgeselskaber skal tynges af dispensationsprocedurer hos Søfartsstyrelsen med den usikkerhed og den administrative byrder, der følger?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Transportudvalget, Spørgsmål 19

Mener ministeren, det er rimeligt, at mindre færgeselskaber skal tynges af dispensations­procedurer hos Søfartsstyrelsen med den usikkerhed og den administrative byrder, der følger, som når de eksempelvis skal søge om dispensation fra international lovgivning om høje krav til f.eks. toiletfaciliteter trods korte overgange? Og vil ministeren indhente oplysninger fra Norge, Sverige og Finland om, hvordan man der balancerer disse krav i forhold til mindre færgeselskaber i indenrigsfærgefarten?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024