KL vil tale veje med Løkke

VEJE: Veje og kloakker står højt på KL's ønskeseddel, når Lars Løkke Rasmussen (V) i dag drøfter kommunale anlægsopgaver med KL.
KL vil prioritere vejene til at sætte skub i den danske økonomi
KL vil prioritere vejene til at sætte skub i den danske økonomiFoto: Colourbox
Anne Bjerregaard
I dag mødes finansminister Lars Løkke Rasmussen med Kommunernes Landsforening (KL) og på dagsordenen står et skub i den trængte danske økonomi. Parterne skal således nå til enighed om, hvilke kommunale anlægsopgaver, der skal sættes i søen for at puste nyt liv i økonomien. KL går ind til forhandlingerne med veje og kloakker på dagsordenen.

KL er opmærksom på, at regeringen prioriterer at få moderniseret blandt andet skoler højt, og de er blevet bedt om at komme med en liste over hvor, de kunne tage fat.

"Men derudover så er det jo også til gavn for borgerne, at ting som veje og kloakker fungerer og er i ordentlig stand. Det håber vi, regeringen også vil være lydhør over for," sagde Erik Fabrin tirsdag til Børsen.

Intet konkret før forhandlingerne 
Han uddyber, at mange af de store statslige anlægsprojekter som motorveje og broer mangler tilslutningsanlæg, som det vil være relevant for kommunerne at prioritere.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Transport

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024