Nyt web-magasin om året der gik i Folketinget

ÅRET DER GIK: Folketinget har fornyet sig ved at omlægge den trykte årsberetning til et web-magasin, der gør brug af flere medieformer.
Rasmus Nielsen

"Året der gik i Folketinget" er et nyt webmagasin, der sammen med en temaside på ft.dk giver et tilbageblik på de vigtigste beslutninger og begivenheder i Folketinget både i forhold til det politiske arbejde og i forhold til arbejdet i Folketingets Administration.

Magasinet er beretningen om Folketingets arbejde i 2008 og frem til folketingsårets afslutning den 6. oktober 2009, oplyser Folketinget. 

Magasinet handler om det parlamentariske arbejde og arbejdet i Folketingets Præsidium. Du kan bl.a. læse en beretning om det parlamentariske arbejde i 2008-09; om tal og tendenser i Folketingssalen og udvalgene samt eksempler på sager, der satte sit præg på folketingsåret.  

Magasinet byder desuden på artikler om de særlige aktiviteter, opgaver og større begivenheder, der i øvrigt har været fokus på i Folketinget og i Folketingets Administration. Kom f.eks. med bag en hektisk byggeproces på Borgen i billedreportagen "Det startede i et bornholmsk stenbrud".

Endelig beretter presselogen om sin rolle på Christiansborg.

Tal og dokumentationWebmagasinet er tilgængeligt på ft.dk, hvor der også er samlet tal og fakta fra Folketingets Administration i 2008 samt statistikker over det parlamentariske arbejde i 2008-09. Her kan man sammensætte netop de oplysninger, man har brug for, lover Folketinget. 

Gør brug af levende billede
Den internetbaserede tilgang gør det muligt at fortælle om året, der gik, i billeder, film, fakta og artikler, kort tid efter, folketingsåret er afsluttet.

"Der er stor interesse for Folketingets arbejde, og håbet er, at den nye tilgang til formidlingen af Folketingets arbejde og brug af nye medieformer gør det muligt at nå ud til en bred læserskare. Webmagasinet erstatter sammen med tal og fakta på temasiden på ft.dk den traditionelle trykte årsrapport fra Folketingets Administration," forklarer Folketingets administration.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024