Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Grønt overblik: Det skal du holde øje med

En 100-års fejring af registreringsafgiften, et samråd om miljøaktivisten Paul Watson og et Nordisk klimaforum for byggeriet er nogle af de begivenheder, den kommende uge byder på. Få overblikket her.

I denne uge skal justitsminister Peter Hummelgaard (S) i samråd om miljøaktivisten Paul Watson. Her skal han blandt andet svare på, om han tror, Japan vil have miljøaktivisten udleveret, så landet kan blive ved med at foretage ulovlig hvalfangst.
I denne uge skal justitsminister Peter Hummelgaard (S) i samråd om miljøaktivisten Paul Watson. Her skal han blandt andet svare på, om han tror, Japan vil have miljøaktivisten udleveret, så landet kan blive ved med at foretage ulovlig hvalfangst.Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

Godmorgen, og velkommen til en ny uge i dansk politik.

Mens vi venter spændt på både at finde ud af, hvordan de nye kommissærposter i EU fordeler sig, og hvornår de politiske forhandlinger om trepartsaftalen går i gang, kan du her få et overblik over begivenhederne i den kommende uge.

Har du planlagt en ret med kød til aftensmad i denne uge? Så kan du godt tænke om igen. Som noget helt nyt er denne uge nemlig Danmarks første nationale kødfrie uge. Konceptet er et hollandsk initiativ, der nu har bevæget sig til Danmark. Du kan læse mere om det her.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024