Antorini ønsker flere indspark til erhvervsskole-reform

ERHVERVSSKOLER: Det bliver ikke kun arbejdsmarkedets parter, som skal komme med indspark til de kommende ændringer af erhvervsuddannelserne. "Alle gode ideer skal på bordet," siger børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S).
Per Bang Thomsen

Jeg er da ærgerlig over, at vi ikke var en del af fase 1-arbejdet. Alle gode kræfter bør forenes om at få løst de problemer, som erhvervsuddannelserne står overfor, og derfor er det ikke nogen god ide, at den ene eller anden part får lov til at monopolisere løsningerne på det her problem.

Peter Amstrup
Formand for Danske Erhvervsskoler - Lederne

Hvordan skal grundforløbet på erhvervsskolerne strikkes sammen? Kan man lave et særligt spor for de voksne elever, og hvordan får man skabt et undervisningsmiljø, som kan lokke flere unge til?

Det er spørgsmål, som børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) gerne vil have svar på, inden hun går i gang med at ændre erhvervsuddannelserne.

Derfor har hun nu sagt ja til at mødes med Danske Erhvervsskoler - Lederne, Uddannelsesforbundet og Handelsskolernes Lærerforening i løbet af foråret for at lytte til deres input til den kommende ændring af erhvervsuddannelserne.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024