Om  
Andreas Marckmann Andreassen

Chefredaktør for Fagbladet Folkeskolen er kåret til Årets Leder

Specialforeningen Ledere i Dansk Journalistforbund (DJ) udnævner Andreas Marckmann Andreassen, der er Fagbladet Folkeskolens chefredaktør og administrerende direktør, til Årets Leder i medie- og kommunikationsbranchen.

Andreas Marckmann Andreassen vinder prisen for Årets Leder i medie- og kommunikationsbranchen for at genrejse fagbladet Markedsføring i sin tidligere rolle som ansvarshavende chefredaktør.
Andreas Marckmann Andreassen vinder prisen for Årets Leder i medie- og kommunikationsbranchen for at genrejse fagbladet Markedsføring i sin tidligere rolle som ansvarshavende chefredaktør.Foto: Privat foto.
Lærke Møller Hansen

I år er Andreas Marckmann Andreassen, Fagbladet Folkeskolens chefredaktør og administrerende direktør, modtager af prisen som Årets Leder. En pris, som uddeles af specialgruppen for ledere i Dansk Journalistforbund.

Det skriver Fagbladet Folkeskolen i en pressemeddelelse.

Prisen Årets Leder hædrer en leder, der arbejder med medier, journalistik eller kommunikation og er blevet uddelt siden 2018.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024