Julesamtale med Marlene Harpsøe

JULESAMTALE: Marlene Harpsøe (DF) gik ind i politik, fordi hun ikke kunne lade være og går meget op i, at der er en ordentlighed i debatten. Og så er hun inspireret af kollegaen Peter Skaarups politik og væremåde, fortæller hun blandt andet i dagens kalenderinterview.

Marlene Harpsøe (DF)&nbsp;er vild med bøger i <i>chick lit</i>-genren og romantiske, amerikanske film, fortæller hun blandt andet i julekalenderinterviewet.
Marlene Harpsøe (DF) er vild med bøger i chick lit-genren og romantiske, amerikanske film, fortæller hun blandt andet i julekalenderinterviewet.Foto: Altinget
Franka Lykke Vedel Kessing
Fakta
Marlene Harpsøe er født 3. august 1983 i Humlebæk. 

Hun er uddannet kontorelev i 2006.

Hun blev valgt til Folketinget i Nordsjællands Storkreds i 2015. Og har tidligere siddet i Folketinget fra 2007-2011. Derudover har hun været 
medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden fra 2014-2015. Og medlem af byrådet i Helsingør Kommune fra 2014.

Marlene Harpsøe er erhvervsuddannelsesordfører for Dansk Folkeparti. 

Kilde: ft.dk

Hvorfor gik du ind i politik?

Fordi jeg ikke kunne lade være. Jeg har nogle forældre, som altid har været gode til at fortælle mig, at hvis der er ting, man gerne vil ændre på, er man nødt til at gøre noget. Man skal ikke bare sidde i et hjørne og skælde ud.

Jeg synes nogle gange, at folk på Christiansborg og i medierne skælder ud på hinanden på en måde, hvor jeg virkelig kan stille spørgsmålstegn ved ordentligheden i det. 

Marlene Harpsøe (DF)
Medlem af Folketinget

Derudover var ældreområdet en af grundene til, at jeg gik ind i politik. Jeg har tidligere arbejdet som hjemmehjælper, og det betød meget for mig, at deres stemme også blev hørt.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024