Om  
Nynne Himmelstrup
Bodil Liv Holm

Mary Fonden henter kommunikationschef fra Tesfayes ministerie

Nynne Himmelstrup bliver ny kommunikationschef i Mary Fonden. Dermed vinker hun farvel til Børne- og Undervisningsministeriet.

Siden september har Mary Fonden manglet en kommunikationschef. Nu henter fonden Nynne Himmelstrup fra Børne- og Undervisningsministeriet.
Siden september har Mary Fonden manglet en kommunikationschef. Nu henter fonden Nynne Himmelstrup fra Børne- og Undervisningsministeriet.Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Ella Hjalmsrud Jørgensen

Nynne Himmelstrup er Mary Fondens nye kommunikationschef.

Hun kommer fra samme stilling i Børne- og Undervisningsministeriet, hvor hun de sidste ni år under fire forskellige ministre har været blandt andet kommunikationschef og pressesekretær.

Hun har tidligere været politisk assistent og kommunikationsmedarbejder hos Venstre, og er uddannet cand.public i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

"Selv om kommunikation og presse er velkendte områder for mig, er der meget nyt, jeg skal lære, så jeg glæder mig til, at mine nye, søde og dygtige kolleger gør mig klogere på alt fra fonde og partnerskaber til de centrale områder, som Mary Fonden løfter og prioriterer: Mobning og trivsel, ensomhed og vold i hjemmet," skriver Nynne Himmelstrup på LinkedIn.

Hun tiltrådte stillingen 1 oktober. 

Det skete efter, at den forhenværende kommunikationschef, Bodil Liv Holm, stoppede i stillingen som kommunikationschef efter fem år på posten. 

I dag bestrider Bodil Liv Holm stillingen som chef for beskyttelse mod digitale krænkelser i Red Barnet.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nynne Himmelstrup

Kommunikationschef, Mary Fonden
cand.public. (Aarhus Uni. og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 2014)

Bodil Liv Holm

Chef for beskyttelse mod digitale krænkelser, Red Barnet
cant.scient.adm. (RUC 2008), diplomuddannelse i strategisk kommunikation (DMJX 2014)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024