Ugens overblik: Forhandlinger om praksisfaglighed i folkeskolen ruller igen

DET SKER: Forhandlingerne om at sætte skub i folkeskolens praktiske fag genoptages tirsdag. Og så skal undervisningsminister Merete Riisager (LA) debattere dataetik i den offentlige sektor. Det og mere til i ugens overblik.

Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har inviteret til forhandlinger om mere praksisfaglighed i folkeskolen på tirsdag.
Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har inviteret til forhandlinger om mere praksisfaglighed i folkeskolen på tirsdag.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Anders Redder

Velkommen til Altingets overblik over alt det, du skal vide for at være klædt på til en uge i dansk uddannelses- og undervisningspolitik.

Tirsdag 22. maj
Folketingets Undervisningsudvalg holder møde. Udvalget skal drøfte de betænkninger, der i kommet i kølvandet på FGU-loven.

Onsdag 23. maj
Allerede sidste år lancerede undervisningsminister Merete Riisager (LA) ideen om, at udskolingens elever skal have åbnet øjnene for erhvervsuddannelser gennem praktiske fag.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024