"Vi har gjort, hvad vi kunne"

NATIONALE TEST: Ikke meget kunne have været gjort anderledes for at få de nationale test klar til tiden, siger direktør for Skolestyrelsen, Martin Isenbecker. Konsulentfirmaet Cowi var tæt på fyring.
Martin Isenbecker er direktør for Skolestyrelsen, der har ansvaret for de nationale test. Og trods flere års forsinkelse kunne det ikke have været gjort anderledes, siger Martin Isenbecker.
Martin Isenbecker er direktør for Skolestyrelsen, der har ansvaret for de nationale test. Og trods flere års forsinkelse kunne det ikke have været gjort anderledes, siger Martin Isenbecker.Foto: Pressefoto
Anders Heissel

Jeg har ansvaret for de nationale test. Og jeg synes, at vi har gjort, hvad vi kunne for at forholde os til de udfordringer, vi har mødt.

Martin Isenbecker
Direktør for Skolestyrelsen

Med en foreløbig forsinkelse på tre år er det storstilede projekt med de nationale test nu havnet i hænderne på Rigsrevisionen. Efter ønske fra Socialdemokraterne har statsrevisorerne bedt Rigsrevisionen om at lave en undersøgelse af hele den langstrakte proces.

Men det er ikke noget nederlag, siger direktør for Skolestyrelsen, Martin Isenbecker.

"Vi stiller op med alle de oplysninger og al den hjælp, som Rigsrevisionen beder om. Der er nogle spørgsmål, som der skal svares på, og det vil vi hjælpe med."

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024