Ældreaftale efterlod en række spørgsmål. Nu håber kommunal seniorchef, at sundhedskommission kan give nogle svar

Seniorchef i Haderslev Kommune ærgrer sig over, at ældreaftalen slet ikke forholdt sig til sundhed. Derfor imødeser hun med spænding tirsdagens anbefalinger fra sundhedskommission.

Regeringen præsenterede i januar sit udspil til ældrereformen, der faldt på plads i april. Men i kommunerne er man stadig usikre på, hvordan man i praksis skal føre intentionerne ud i livet, da sundhed ikke var tænkt ind i aftalen. Derfor håber seniorchef fra Haderslev, at sundhedskommission tirsdag kan være med til at give nogle svar.
Regeringen præsenterede i januar sit udspil til ældrereformen, der faldt på plads i april. Men i kommunerne er man stadig usikre på, hvordan man i praksis skal føre intentionerne ud i livet, da sundhed ikke var tænkt ind i aftalen. Derfor håber seniorchef fra Haderslev, at sundhedskommission tirsdag kan være med til at give nogle svar.Foto: Arthur J . Cammelbeeck
Rasmus Dahl Løppenthin

Regeringens ældreudspil blev i januar lanceret som en stor reform, der skulle gentænke og omkalfatre behandlingen af ældre.

Efter en del tovtrækkeri på Christiansborg landede aftalen i april, men ude i landets kommuner sidder man stadig tilbage med en del ubesvarede spørgsmål. Derfor håber Louise Thule, at tirsdagens anbefalinger fra Sundhedsstrukturkommissionen vil give nogle svar.

Hun er chef for Senior og Rehabilitering i Haderslev Kommune og ærgrer sig over, at man slet ikke har tænkt sygeplejeskernes rolle ind i ældreaftalen. 

Altinget logoÆldre
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget ældre kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024