Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

DF og SF er glade for nyt ældreministerium. Men de frygter, at der er en bagside

Oppositionspartier roser regeringen for endelig at have oprettet et selvstændigt ministerium for ældre, men er bekymret for, det forbliver ved symbolpolitik. “Det skal komme de ældre til gavn og ikke bare ministeren og hendes embedsmænd,” siger Pia Kjærsgaard.
 

Både SF og DF kan godt se fidusen i, at Mette Frederiksen-regeringen giver ældre sit eget ministerium. Men der er fare for, at Ældreministeriet kommer til at arbejde i en silo, lyder det. 
Både SF og DF kan godt se fidusen i, at Mette Frederiksen-regeringen giver ældre sit eget ministerium. Men der er fare for, at Ældreministeriet kommer til at arbejde i en silo, lyder det. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Ninna Gøbel Rønberg

Både til venstre og til højre for midterregeringen er partier glade for at ældreområdet med regeringensrokaden får sit eget ministerium.  

“Det har jeg længe ville have,” lyder det fra Dansk Folkepartis ældreordfører Pia Kjærsgaard.  

SFs ældreordfører Kirsten Normann kalder Mette Frederiksen-regeringens beslutning om at adskille Ældreministeriet fra Social- og Boligministeriet for “rettidig omhu” og “klogt”.  

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024