Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

En styrke eller en spøjs konstruktion? Her er tre bud på, hvad et nyt ældreministerium betyder for de ældre

Ældreministeriet blev sit eget, da regeringen rokerede rundt. Men er det en styrke for ældreområdet at have fået sit eget ministerium eller følger nye udfordringer med? Altinget har spurgt tre personer med stor viden om ældre, forvaltning og politik.  

Regeringstoppen har givet Ældreminister, Mette Kierkgaard (M), sit eget ministerium. Men hvad kommer det til at betyde for ældreområdet? 
Regeringstoppen har givet Ældreminister, Mette Kierkgaard (M), sit eget ministerium. Men hvad kommer det til at betyde for ældreområdet? 
Ninna Gøbel Rønberg

I sin seneste ministerkabale besluttede regeringstoppen sig for at give Ældreministeriet sit eget departement. 

Ældreområdet bliver derfor nu trukket væk fra Bolig- og Socialministeriet og får udover ansvaret for de ældre ressortansvar for plejehjem og beskyttede boliger, fremgår det af den kongelige resolution. 

Ifølge ældreministeren, Mette Kierkgaard fra Moderaterne, giver det “noget mere muskelkraft,” lød det til Altinget. Hun ser det som en “forfremmelse af alle Danmarks ældre”. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024