Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Ugens embedsmand: I Sundhedsstyrelsen ved Mads Biering la Cour, at hvert ord gør en forskel

Når man er ansat i embedsværket, skal man kunne formidle individers virkelighed klart og præcist. Hver nuance bliver overvejet, når enhedschef for ældre og demens i Sundhedsstyrelsen Mads Biering la Cour vil fremtidssikre den danske ældrepleje.

Mads Biering la Cour mødte en helt anden verden af 1-sides notater og
klarere beslutningshierarkier, da han først startede i embedsværket.
Mads Biering la Cour mødte en helt anden verden af 1-sides notater og klarere beslutningshierarkier, da han først startede i embedsværket.Foto: Privatfoto
Johan Auken Alstrup

Du har bestredet flere poster i embedsværket. Hvad er den største forskel på arbejdet i Sundhedsstyrelsen i forhold til dine tidligere stillinger?

En af de største overraskelser for mig ved at skifte til Sundhedsstyrelsen var, hvor stor opmærksomhed der er på Sundhedsstyrelsen.

Sundhed og trivsel er noget, alle går op i, og når Sundhedsstyrelsen siger noget, bliver ordene vejet på en guldvægt af mange. Det oplevede jeg i ekstrem grad under covid-19-pandemien, hvor jeg sad i beredskabet og stod for koordinationen mellem den kommunale beredskabsindsats og ældreområdet.

Men det giver også energi at være på en arbejdsplads, hvor det, vi gør hver dag, betyder noget for rigtig mange.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024