DA: Fagbevægelsen tegner skræmmebillede af arbejdsforhold

KRITIK: Der er alt for megen negativ snak om danskernes arbejdsforhold, mener Dansk Arbejdsgiverforening. Det går nemlig fremad overalt, konkluderer organisationen med baggrund i en ny, egenproduceret rapport. Alt for rosenrød udlægning, svarer LO.

Slagterier er blandt de mest udsatte arbejdspladser, når det kommer til arbejdsulykker. Men generelt bliver forholdene for medarbejderne på de danske arbejdspladser bedre og bedre, mener Dansk Arbejdsgiverforening. 
Slagterier er blandt de mest udsatte arbejdspladser, når det kommer til arbejdsulykker. Men generelt bliver forholdene for medarbejderne på de danske arbejdspladser bedre og bedre, mener Dansk Arbejdsgiverforening. Foto: Colourbox
Tyson W. Lyall

Vi oplever, særligt blandt enkelte politikere og fagbevægelsen, at man italesætter arbejdet som noget, der er farligt og risikofyldt. Det bliver ofte arbejdsmiljøet, som skal håndtere problemer, som folk generelt oplever som følge af forandring.

Pernille Knudsen
Direktør, DA

Når det går så godt, hvorfor så tale så skidt om det?

Det spørgsmål stiller Dansk Arbejdsgiverforening (DA) med baggrund i en ny rapport om forholdene på de danske arbejdspladser, som organisationen selv står bag.

Rapporten viser nemlig, at danskerne generelt er tilfredse med deres job, de føler sig trygge på deres arbejdsplads, og et fåtal kommer til skade på arbejdspladsen.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Arbejdsmarked

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024