Formandskandidat i DM: Magten skal spredes ud på flere personer

Anne-Mette Wehmüller er en af to kandidater til formandsposten i DM og vil blandt andet indfører ordførerskaber i DM's valgte ledelse, hvis hun vinder. Hun ser desuden frem til en evaluering af sagen om samarbejdsproblemer mellem fagforeningens politiske sekretariat og nuværende formand Camilla Gregersen. 

Anne-Mette Wehmüller mener, at DM skal være mere synlig på blandt andet det grønne område. Og så vil hun gøre op med fortællingen om, at alle akademikere har bedre pensionsvilkår end fag- og ufaglærte.
Anne-Mette Wehmüller mener, at DM skal være mere synlig på blandt andet det grønne område. Og så vil hun gøre op med fortællingen om, at alle akademikere har bedre pensionsvilkår end fag- og ufaglærte.Foto: Sune Ehlers
Rikke Brøndum

Politikerne i DM skal forberede sig på nye opgaver.

I hvert fald hvis det står til Anne-Mette Wehmüller, kandidat til fagforeningen, der om en uge offentliggør, hvem der skal stå i spidsen for godt 75.000 akademikere.

"Hvis jeg vinder, vil jeg arbejde for en model med ordførerskaber, så det i højere grad er et team og ikke alene forpersonen, der tegner DM udadtil. Synligheden og magten skal spredes mere ud, og vi skal løfte lidt mere i flok på de politiske dagsordener," siger hun.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024