Om  
Flemming Damgaard Larsen

Damgaard Larsen genopstiller ikke

Flemming Damgaard Larsen (V), der ikke opnåede genvalg til Folketinget i juni, trækker sig som folketingskandidat.

Nikita Selvig

Venstres tidligere kirkeordfører og tidligere formand for Transportudvalget Flemming Damgaard Larsen, genopstiller ikke som kandidat til Folketinget. Det meddeleler Venstre i Roskildekredsen, hvor Damgaard Larsen var opstillet, i en pressemeddelelse.

Flemming Damgaard Larsen blev valgt til Folketinget første gang i 2001 og fik knap 14 år på Tinge, før han måtte sige farvel til Christiansborg ved folketingsvalget i juni. I den periode nåede han blandt andet at være formand for Folketingets Trafikudvalg fra 2005 til 2011 og næstformand i Finansudvalget. Flemming Damgaard Larsen har derudover været medlem af Lejres kommunalbestyrelse siden 1974.

Kredsformand for Venstre i Roskilde Martin Berg ærgrer sig over partifællens valg, men tager beslutningen til efterretning:

"Vi tager Flemmings beslutning i aftes til efterretning og takker ham for en utrættelig og dygtig indsats for folkestyret. Flemming har som Venstres tidligere trafikudvalgsformand kæmpet en ihærdig kamp for at forbedre blandt andet pendlernes vilkår. Det har givet Flemming det kærlige øgenavn ”Flemming-Fut”," siger kredsformanden i pressemeddelelsen. 

Jagten på en ny folketingskandidat, der skal repræsentere Venstre i Roskildekredsen, er nu gået ind. Kredsen håber at kunne præsentere en ny kandidat i marts måned.

Flemming Damgaard Larsen oplyser, at han vil fortsætte samarbejdet med nogle af interessenterne fra de danske øer og fra transportområdet, som han har arbejdet med i løbet af sin tid som folketingsmedlem.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Flemming Damgaard Larsen

Byrådsmedlem (V), Lejre Komme, regionsrådsmedlem, Region Sjælland, seniorkonsulent, Lindskov, formand, Læsø Kur
cand.jur. (Københavns Uni. 1981)

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024