Denne uge på Bolig (47)

DET SKER: Denne uge skal ministeren for by, bolig og landdistrikter bl.a. besøge Assens kommune. Derudover er der udvalgsmøde og konference om byggeri af fremtidens plejebolig 2011.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected].

Ministeren
Mandag d. 21 november skal ministeren for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen (S), besøge Assens Kommune.

Tirsdag d. 22 november er ministeren indkaldt til åbent samråd i Udvalget for Landdistrikter og Øer. Læs mere længere nede.

Ministeren afrunder ugen med en endnu ikke fastlagt tur til Poznan i Polen d. 24-25. november hvor han vil deltage i et ministermøde.

Folketinget
Tirsdag d. 22 november afholdes der åbent samråd i udvalget for Landdistrikter og Øer. Udvalget har anmodet ministeren om at redegøre for, hvilke initiativer ministeren vil tage i dette folketingsår, som i væsentlig grad vil vedrøre vilkårene for og udviklingen i landdistrikterne, samt hvilke overvejelser ministeren i øvrigt gør sig med hensyn til landdistrikterne.

Andre arrangementer
Tirsdag d. 22. november afholder Nohr-Con Konference om byggeri af fremtidens plejebolig 2011. Konferencen vil søge at sætte fokus på udfordringerne for konstruktionen af plejeboliger i fremtiden. Konferencen finder sted i København.

Torsdag d. 24. november afholder Dansk Byplan Laboratorium kurset Danske byers udfordringer. Kurset henvender sig til erfarne planlæggere og sætter fokus på emner som: Planlægningens stigende kompleksitet og nødvendigheden af innovative løsninger.

Torsdag d. 24. november afholder Statens Byggeforskningsinstitut Første møde i PCB-interessentnetværket. På mødet vil der blive givet en generel orientering om status for arbejdet med PCB forurening i boliger, institutioner, skoler og kontorer.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024