Om  
Jakob Ellemann-Jensen
André Rogaczewski
Michael Dithmer

Direktør for Netcompany bliver en del af Eifos bestyrelse

Erhvervsministeren har nu udpeget ny bestyrelse til Eifo. To af de nye navne på listen er tidligere Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen og administrerende direktør for Netcompany, André Rogaczewski. Se hele den nye bestyrelse her.

André Rogaczewski er en af grundlæggerne bag det danske børsnoterede it-selskab Netcompany, der blev grundlagt i 2000.
André Rogaczewski er en af grundlæggerne bag det danske børsnoterede it-selskab Netcompany, der blev grundlagt i 2000.Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Frida Flinch

Erhvervsminister Morten Bødskov (S) har valgt den tidligere Venstre-formand, Jakob Ellemann-Jensen, og administrerende direktør for Netcompany, André Rogaczewski, til at sidde i Danmarks Eksport- og Investeringsfonds (Eifo) nye bestyrelse. 

Det fremgår i en pressemeddelelse fra Erhvervsministeriet

Jakob Ellemann-Jensen trak sig som formand for Venstre i oktober 2023 med argumentet, at hans person skyggede for partiet. Han sagde farvel til formandsskabet blot få måneder efter, at han var vendt retur fra at have været sygemeldt i et halvt år på grund af stress.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024