Ugens embedsmand: Thomas Fredenslund ser corona føre nye og bedre løsninger med sig

Direktøren for Styrelsen for It og Læring har under coronakrisen arbejdet tæt sammen med ministerier, regioner og kommuner på tværs og haft mere kontakt med skoler og uddannelsesinstitutioner end tidligere. Det kan føre til nye og bedre løsninger efter corona.

Jeg ser så meget sport, som tiden tillader – særligt cykling og skiskydning, lyder det fra Thomas Fredenslund.
Jeg ser så meget sport, som tiden tillader – særligt cykling og skiskydning, lyder det fra Thomas Fredenslund.Foto: Styrelsen for It og Læring
Simon Engell Kjøller

Hvilken opgave tager mest af din tid i øjeblikket? 

Det seneste år har vi haft mange opgaver, der knytter sig til at støtte skoler og uddannelsesinstitutionerne med at få deres dagligdag til at fungere bedst muligt under de lange perioder med hel eller delvis hjemsendelse af elever og lærere. Udfordringerne har vekslet fra uge til uge, og jeg synes, at vi er lykkes godt med mange ting.

De problemer borgerne og virksomhederne oplever, passer ikke altid ind i den måde den offentlige sektor er organiseret på.

Thomas Fredenslund
Direktør, Styrelsen for It og Læring

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024