Om  
Simon Kollerup
Niels Fenger

Folketingets Ombudsmand afviser klage fra Jensens Bøfhus mod erhvervsministeren

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) slipper for at blive gransket af Folketingets Ombudsmand i sagen om Jensens Bøfhus, der har anklaget ministeren for at fastsætte en regel om hjælpepakker udenom Folketinget. 

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) slipper for at blive gransket af Folketingets Ombudsmand i sagen om Jensens Bøfhus. 
Erhvervsminister Simon Kollerup (S) slipper for at blive gransket af Folketingets Ombudsmand i sagen om Jensens Bøfhus. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Jon Michelsen

Folketingets Ombudsmand har afvist en klage fra Jensens Bøfhus, der var rettet mod erhvervsminister Simon Kollerup (S). Det skriver Berlingske.

Jensens Bøfhus har i over et år befundet sig i en strid med fagforbundet 3F, som eskalerede september sidste år. Konflikten betød, at bøfkæden stod udenfor regeringens corona-hjælpepakker.

I marts måned indsendte Jensens Bøfhus en klage rettet mod erhvervsministeren, fordi han i foråret 2020 havde indført en regel, der gør, at virksomheder med medarbejdere omfattet af en arbejdskonflikt ikke kan få lønkompensation.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024